01/04/2011

Ράντομ!

(Microphone check)

Τεστ τεστ... Ένα-δύο, ένα-δύο.. Τεστ, τεστ..

(Λειτουργεί, πάμε!)

"Κυρίες και κύριοι,

Ξέρω το πως επαραμέλησα το μπλοκ (σημειώσεων) μου, εντούτοις δικαιολογούμαι γιατί έσhιει που τον τζιαιρό που ανάρτησα τούτον το πόστ έχασα τον τίτλο της πιο αθκιασερής που εξέραν οι φίλοι μου. Εγίνηκα πογιατζής, χτίστης (και όλα τα συναφή) λόγω της μετακόμισης που ΠΟΤΤΕ εν έρκεται γιατί ΠΟΤΤΕ εν λίφκουν τα πράματα που πρέπει να γίνουν! Όι την μια αθθυμούμαι ότι πρέπει ν'αλλάξουν τα φωτιστικά, όι την άλλη αθθυμούμαι ότι πρέπει να μπουν τζι'άλλες πρίζες, όι ότι πρέπει ν'αλλάξουν οι σωλήνες (που χρονολογούνται που τον τζιαιρό του κουκκουφκιάου).. Άρκεψα τζιαι γίνουμαι πιο σπαστική που τη μάνα μου που ΠΑΝΤΑ πρέπει να 'βρει κάτι που θέλει σάσμαν -σαν να τζι'εν με κανούσε ο ένας μήνας βάψιμο!

Το διαμέρισμα, ανακαίνισεν το ο φάδερ το '99 -δηλαδή, τον τζιαιρό που ήταν της μόδας να κάμνεις διχρωμίες τους τοίχους τζιαι στη μέση, σε ούλλο το μήκος του τοίχου, να βάλλεις τζείνο το lame αυτοκόλλητο (που εν ηξέρω πως το λαλούν) για ναν πιο ντιζαϊνάτο. (Ο Θεός να το κάμει.) Εκτός του ότι ΔΕΝ εξικόλλαν, ο έξυπνος ο φάδερ έβαψεν τον τοίχο με μπλε σκούρα (λαδο)πογιά τζιαι δεν έπιαννε η δική μου η πογιά που πάνω. Έφαα ένα μήνα μετρημένο (χαλαρά βέβαια!) πας την σκάλα να παλεύκω με μπεζ και πρασινούδιν VS μπλε σκούρο (Τελικά, μετά που 6-7 σhέρκα, ενικήσαν τα 2 πρώτα!). Εμείναν οι βεράντες τωρά, τες οποίες αν δεν καλοτζιαιρκάσει, εν πρόκειται να τες τζίσω, γιατί ο τζιαιρός τελευταία παίζει πουσ*ιές!

Επίσης, έχω να θκιαβάσω για 10 μαθήματα που θα δώσω τον Ιούνη, από τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να περάσω τα 7 μονοφατσιά, ούτως ώστε να μεν αναγκαστώ να κάτσω τζιαι τα 10 ξανά που την αρχή! Τζιαι είναι 2 exams per day. Oh yes! Εν μ'εκανούσαν δηλαδή τα 4 χρόνια σπουδών... Πρέπει να υποστώ τούτο το μίνι-μαρτύριο (όπως λαλούν σχεδόν ούλλοι οι δικηγόροι) για να πιάσω άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος. Τζιαι βαρκούμαι. Άσσhιημα. Προτιμώ να ξυπνώ που η ώρα 05.00πμ να πηαίννω δουλειά τζιαι να σχολάννω η ώρα 06.00μμ παρά να θκιαβάσω για εξετάσεις. Ποττέ δεν ήταν το φόρτε μου -ούτε και θα είναι. Σημείωσε ότι έχουμεν 2 Απριλίου τζιαι δεν άννοιξα. Έλα να βλέπω positive faces!

Επίσης, έχω να υποστώ το θέμα της κ*λοαπόστασης σε περίοδο όπου οι δύο παράγοντες που αποτελούν τη σχέση, θα διούν εξετάσεις. Τζιαι είναι τζιαι οι 2 γυρίλλες. Τζιαι πελλονευρικοί. Το πώς θα τα καταφέρουμεν ένας Θεός ηξέρει! 'Κόμα εν ήβραμε το secret method για να είμαστε μέλι-γάλα (άσχετα αν σε προηγούμενο ποστ είπα/ενόμιζα ότι εσυνηθίσαμεν το θέμα της απόστασης. Σκατά!)

(Άλλες ράντομ σκέψεις...)
- Θέλω να ξεκινήσω γυμναστήριο πέρκι σφίξουν τα πισινά μου τωρά που έππεσα στα 47kg. (Όι, δεν κάμνω δίαιτα. Απλώς έφκαλα το σπασμένο μου τυφλό -τζιαι φκάλλω το άχτιν μου τωρά τζιαι τρώω τ'άντερα μου χωρίς να βάλλω. Τωρά που το έγραψα βέβαια, ξέρω πως θα αυτοαμμαθκιαστώ τζιαι θα τα στιβάσω in no time).

- Θέλω να έρτει καλοτζιαίρι. Εσπάρκωσα των events, της θάλασσας, του γρασιθκιού, του Guaba, του φραπέ (άλλη η χάρη του άμαν εν καλοτζιαίρι), του παγωτού (επίσης άλλη η χάρη του άμαν εν καλοτζιαίρι), του καρπουζιού με χαλλούμι για πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό.. Σκέφτομαι και γράφω -τζι'έπιασεν με μελαγχολία! Ούφφους! Αλλά ώσπου να πεις τζιαι να κάμεις έφυεν ο Απρίλης, ο Μάης εν μετρά (για κανένα λόγο, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ).. άρα ήρτεν ο Ιούνης!!!

- Θέλω να δω τον Λευτέρη Πανταζή, να του πω πως τον αγαπώ τζιαι που την ημέρα που ανακάλυψα τούτο, οι μέρες μου τζυλούν ακόμα πιο όμορφα!

À tout à l'heure!,

ForbiddenID"

4 comments:

 1. HAHAHAHAHA TI EN TOUTO PANTAZIS!!!?
  afinneis me na to valo sto fb tou boyfriend enne?

  xarika pou epestrepses! pppfff, kouragio gia ola ta stuff, eixa kai go mia axiologisi pffff stin douleia prosfata pffff... toulaxisto exoume ta blogs na xairomaste ligo, heh x

  pantazis hahahahaha, eshei losa lathi pou en eshei lathos!

  ReplyDelete
 2. άτε έμπα με το καλό τζιαι σάζεις τζιαι λλία σαν είσαι μέσα

  ReplyDelete
 3. μεν μου αγχεσαι για τις εξετασεις του νομικου συμβουλίου! εν πολλά πιο εύκολεσ από ότι τις περιμένεις τζαι εν θελει τόσο διαβασμα.ΑΠλά να ξέρεις καλά τα προηγούμενα θέματα! αντε καλες επιτυχίες!!!!

  ReplyDelete
 4. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία! :)

  ReplyDelete

Σέι (σέ-σε)
Σέι δε μάτζικ γορντ..