10/05/2010

Σάμμερ ις Χίαρ!

Φακτ Νουμεγό Α: Καλοτζιαίριν σημαίνει πέτσα ροζ πουά.
Οι σκνίπες/μουγιούθκια και Σία της φετινής σεζόν κυκλοφορούν μόνο σε μεγάλα μεγέθη. Τι σκατά; Χτυπούν ενέσεις αναβολικών;

Φακτ Νουμεγό Ντε: Καλοκαίρι σημαίνει ... εξάπλωση των Κυπραίων all around the globe!
'Αμαν πάμεν διακοπές στο εξωτερικό τζιαι ακούσουμεν Κυπραίους να μιλούν ενθουσιαζούμαστεν τζιαι κάμνουμεν χαρούες as in "εφκάλαν μας που τον χάρτην τζιαι, τζιαμέ που ενομίσαμεν πως εξιλιφτήκαμεν, ήρτεν ο περαστικός Κυπραίος να μας θυμίσει πως ΝΑΙ υπάρχουμεν ακόμα". Ή οι πιο αντιδραστικοί, νευριάζουμεν: "Ού κόρη…Στάνταρ εν Κυπραίες τούτες, καταλάβουνται που δέκα μίλια, άδε τες!"

Φακτ Νουμεγό Τγουά: Καλοκαίρι σημαίνει ... χωρκαθκιόν ξαπόλυτον παντού!
Μόλις αρχίσει να καλοτζιαιρκάζει, ξαπολιούνται ανεξέλεγκτοι όπως τους λυμπούρους. Εν έσιει κανέναν να τους εμποδίσει. Εν φανατικοί υποστηρικτές του λαϊκού ή του reggeaton. Εν φανατικοί υποστηρικτές των στημένων αυτοκινήτων, των εξώστ που αφήννουν ηχητικά τζιαι οπτικά εφέ (διότι όσον παραπάνω το "βρρρρβρρρβρρρρρρ τζιαι οι καπνοί, τόσον πιο καβλάντης εν ο οδηγός), της μπλε φλορένσας τζιαι του γούφερ. Πρώτον, τα σπόιλερ αρ σπόιλινγκ γιορ κκαρ ηλίθιε βλάκα. Plus. Πόσος νους χρειάζεται για να καταλάβεις ότι οι μπλε φλορένσες ταιρκάζουν μόνο στα καπαρέ; Πόσος νους χρειάζεται για να καταλάβεις ότι το να το πατώννεις με γούφερ (σε ντεσιμπέλ που ούτε 'σύ να μπορείς ν’ αντέξεις τζι’ αναγκαστικά αννοίεις τα παράθυρα) σημαίνει απλά έξτρα Ρ Υ Π Α Ν Σ Η;

Φακτ Νουμεγό Κατγ: Καλοκαίρι σημαίνει ... Ξημαρισιές-του-λάκκου in da house!
Μόλις μπει ο Ιούνης, ξεκινούν οι πρώτες γυναικείες παουρκές "ΕΙΔΑΑΑΑΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΑΑΑΑΑ!" που συνοδεύονται με βούρος από όλες ανεξαιρέτως και από τις πιο τολμηρές, με παντόφλα. Μόλις μπει ο Ιούλης, επιστρατεύονται οι απανταχού γης άντρακλες με ΑΕΡΟΖΟΛ (το σωστόν εν Αεροζόλ και όχι Αεροξόλ επειδή προέρχεται που το "AΕΡΑΣ" τζιαι το "ΖΟΛΟΣ") για να μειώννουνται τα ντεσιμπέλ της παουρκάς και οι πιο τολμηροί με ψεκαστήραν/φάρμακα για τα παραλακκούθκια.

Φακτ Νουμεγό Σενκ: Καλοκαίρι σημαίνει ... Σσιυλλόφτανοι στην πλαζ!
Μόλις αρχίσει να καλοτζιαιρκάζει, ξαπολιούνται ανεξέλεγκτοι όπως τους λυμπούρους. Εν έσιει κανέναν να τους εμποδίσει (όχι, δεν είναι επανάληψη του fact 3). Εν μαυρισμένοι (δεν τους ορίζω φύλο, φκαίννουν σε unisex) και ανανεώννουν ανελλειπώς το λαδάκι -ούτως ώστε να γυαλλίζει ακόμα παραπάνω το "εσπουρτόλυα-έξι-μήνες-μες-τα-γυμναστήρια-τζι'-έμπηα-ενέσεις-που-νάκρας" κορμί τους. Διακατέχονται από έντονα αισθήματα ανταγωνισμού γι'αυτό τζιαι πάντα πίσω που τα Carrera, εξετάζουν ενδελεχώς τους όμοιούς τους για να επιβεβαιώσουν ότι τζείνοι είναι οι πιο fashionably trendy της παραλίας. Το μαγιώ είναι δημιουργία μεγάλου οίκου μόδας (γιατί αν δεν καλύψεις τα βυζιά τζιαι τα γεννητικά σου με PUCCI τζιαι LA PERLA καλλύττερα να φκεις τίτσιρος/α στην παραλία) τζιαι ο ττόρος τους είναι στις περισσότερες περιπτώσεις MISSONI
(γιατί αν δεν ποτινάξεις τους άμμους MISSONI style, εν έσιεις υπόθεσην).

Φακτ νουμεγό Σίςς: Καλοκαίρι σημαίνει ... ΤΙΒΙ στη βεράντα!
Είναι αποδεδειγμένο. Μπαίννει το καλοτζιαίριν; Φκαίννουν οι τηλεοράσεις έξω. Δεν υπάρχει γειτονιά στην Κύπρο που να μεν έσιει έστω έναν σπίτι που θα μετατρέψει την βεράντα του σε θερινό σινεμά με free-entrance. Θωρεί ο γείτονας σου νέα του ΑΝΤ1; Θέλεις εν θέλεις, θα δεις τζι'εσύ! Θωρεί ο γείτονας σου ΛΟΛΑ Η ΞΕΡΟΛΑ μετά συνοδείας παττίχας τζιαι χαλλουμιού; Θα δεις τζι'εσύ. (Αλλά φέρε παττίχαν τζιαι χαλλούμιν όμως, it's not provided with the entry.)

Φακτ νουμεγό Σεττ: Καλοκαίρι σημαίνει ...ΡΟΚΩΛΟΙ στις στράτες!
Είναι (επίσης!) αποδεδειγμένο! Μόλις καλοτζιαιρκάσει τζιαι μεγαλώσουν οι μέρες, γεμώννουν οι τόποι ποτούτα (Δεν ορίζω φύλο γιατί τα ροκωλούθκια φκαίννουν επίσης σε unisex). Τσιριλλούν, παν πάνω κάτω, πιάννουν τα ποδήλατα, σφυρούν τα λάστιχα πας τα τσιακκίλλια, ξανατσιριλλούν πάλε, μπαίννουν μες το σπίτι, πιάννουν την μάππα, φκαίννουν έξω, ξεκινούν να παίζουν πόξω που το σπίτι (χωράφκια, anyone?), τελικά συνειδητοποιούν ότι καλλύττερα να παίξουν χωστόν γιατί άρχισεν να νυχτώννει, ξανατσιριλλούν, τζιαι ξεκινούν βούρος! Αλλά μιλούμεν ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΝ βούρος, they are spreading όπως την αρρώστιαν στη γειτονιά... Τζιαι ... ππέφτει το έναν χαμέ. Τζιαι συνεχίζει να βουρά. Τζιαι κάμνει του point το άλλο το καθυστερημένο τα (γ)αίματα πας το γόνατο του...Τζι'αρκέφκει έναν κλάμαααααν....Μα έναν κλάαααμαααν...Καταστροφή του Δράμαλη! Τζιαι φκαίννει η μάνα... Τζιαι (αναλόγως νεύρων τζιαι διάθεσης) "Τι έπαθεν το μωρόν μου/Πού ελατchίστηκες πάλεεεε ρε γαϊδούριν;" .. Τζιαι "Έλα άγγελε μου σπίτι/Τάρασσε έμπα έσσω! ΤΑΡΑΣΣΕ ΕΙΠΑ!".
(Μόλις ακούσετε το "τίριριννν τιριριιιιιίν ταρίραραα" του παγωτάρη, φκείτε πόξω που το παράθυρο για να δείτε μέρος του σκηνικού LIVE.)

4 comments:

  1. Πόσον αληθινά indeed!
    Επόνησα την τζιηλιάν μου που το γέλιο πάντος

    ReplyDelete
  2. aah, επήα να νομίσω ότι ήσουν συνάδελφος, αλλά μετά διαπίστωσα ότι προφανώς δεν ξέρεις που καπαρέ: αν είχαν φλορέντζες έθθα επιάναν τόσην κίνηση.

    που τα 2 τελευταία συγκόφκω ότι μεινίσκεις σε ωραία γειτονιά :)

    καλωσόρισες. Αν σου πω ότι εψές εθυμήθηκα την κουβέντα που εμάshεσουν να τα διπλώσεις;

    ReplyDelete
  3. @Invictus
    Θα σκεφτώ τζι'άλλα, είμαι σίουρη ότι η λίστα 10ρίζει άνετα.

    @sike
    Πε μου σοβαρά! Ιν φάκτ (νουμεγό ζεγό) εδίπλωσα τα κανένα χρόνο. Αλλα μπράβο τηλεπάθεια! :)

    ReplyDelete
  4. Χαχαχα
    Επέστρεψες δριμύτερη :P

    ReplyDelete

Σέι (σέ-σε)
Σέι δε μάτζικ γορντ..