19/10/2010

Μ(ΜΕ)ούφαααα

Με αφορμή μιαν κουβένταν που το τελευταίο ποστ της φίλτατης Neerie-ς έχω να δηλώσω, επίσης, ΧΤΙΤΖΙΑΣΜΕΝΗ που εβούρουν όπως την παλαβή να δω το εψεσινό Next Top Model γιατί, μίσhημου, θα είσhεν καφκά. Διότι το να δεις καφκά μεταξύ γεναικών εν το πιο entertaining πράμα ever. Που τον τζιαιρό του σχολείου, όποτε εθωρούσαμε 2 κορούες να κάμνουν καφκά μεταξύ τους, εμαζευκούμαστεν ούλλοι/ες γυρόν-γυρόν τζι'εκάμναμε χάζι με τα τραβήματα μαλλιών, τους πάτσους a la "παντώ-μούγιες" τζιαι τες ξιτημασίες τύπου "είσαι μια βρωμισμένη ρα εσού".
Ε κάτι τέθκοιον επερίμενα να δω εψές αλλά ΕΠΕΡΙΠΑΙΞΑΝ με. Όπως τζιαι κάμποσους άλλους καημένους. Αλλά το πρόβλημαν εν το 'χουν τζείνοι. Έχουμεν το εμείς που τους πιστεύκουμεν!
Τζι'είπα ότι δεν θα ξαναππέσω θύμαν των ΜΜΕ γιατί εσπούδασα το συγκεκριμένο subject τζιαι έχω έναν λόγο παραπάνω να μεν πιστεύκω ούτε τα μισά που τζείνα που θκιαβάζω.

ΑΛΛΑ... Oh, forbiddenID you never learn, you NEVER learn! *Pat*.

Κατεβαίνω κάτω στο περίπτερο γιατί αγκαστρώθηκα τον Illy latte-macchiato-macchiato-my-ass-τέλοσπαντων τζιαι δίπλα που το ψυγείο θωρώ το περιοδικό-homage-to-Βαλεντίνα Τσίγκη "Beautiful People" με headline Η LADY GAGA ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑ.

"WHAT THE F*CK EN H LADY GAGA?!"

Eπήα να μετροφυλλήσω να μου λυθεί η περιέργεια για τούτο που μόλις είχα θκιαβάσει αλλά εζαοθώρεν με η περιπτερού, μπας τζιαι χάσει τα 2-ξερω-γω-πόσα-ευρώ της τζιαι εγόρασα το.
Ναι. Για να θκιαβάσω πως "υπάρχουν φήμες πως είναι Κύπρια γιατί το όνομά της είναι Stephania Joanne (Στεφανία Ιωάννα) Germanotta".
ΤΖΙΑΙ ΚΑΛΑΝ ΡΕ ΣhΕΛΙΟΝΝΙΑ....ΡΕ ΣhΕΛΙΟΝΝΙΑ!!!
Τζιαι η Nicole (Nικολέττα) Kidman εν Κυπραία;
Τζιαι η Αngelina (Αγγέλα) Jolie εν Κυπραία;
Τζιαι ο Johnny (Γιαννάκης) Depp εν ττοππουζοΚυπραίος;

Παρετάτε με.
Μάλλον όι.
Παρετώ σας εγώ. (Εν να σhέσω αλλά τέλοσπαντων)

5 comments:

  1. "Σέι (σέ-σε)
    Σέι δε μάτζικ γορντ.."

    LOL, ετραούδουν το σήμερα! :ζ

    ReplyDelete
  2. Εσκέφτεσουν με λλίον πριν να ξαναρκέψω μπλόγκινγκ, τραουδάς τραούθκια που ποστάρω... Γοτ δε χελ! Έχουμεν Leicester-ικό connection!

    ReplyDelete
  3. Ε τωρά που επέθανεν ο Μιχαλάκης ο Ιακώβου, πρέπει να έβρουμεν άλλον σταρρρ να του βλαστήσουμεν κυπριακές ρίζες
    Μα να γοράσεις το Beautiful People;;;;
    ΤΟ BEAUTIFUL PEOPLE;;;;;;;

    ReplyDelete
  4. s.a.g.a.p.o.

    en to synthima?
    ji egw itan na anoiksw to periodiko na dw gia tin GaGa alla eprolaven me enas filos mou ji eipe mou oti enas akousen tin pou eipen mia leksi sta ellinika jai ypopteuthikan oti en kypraia?

    ma ElEoS!

    ReplyDelete
  5. LOOOL, areskeis mou!
    poso periergo to oti afta ta themata eixan kinisei k'mena tin prosoxi mou tountes meres!

    ReplyDelete

Σέι (σέ-σε)
Σέι δε μάτζικ γορντ..