30/09/2010

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΥΠΟΘΕΘΚΙΑΣ

Η πρώτη αντρική ανυποθεθκιά-γεγονός που καταγράφηκε στα ιστορικά δεδομένα, διαδραματίστηκε πριν από πολλά πολλά πολλά πολλά χρόνια, στον κήπο της Εδέμ.

Στο συγκεκριμένο κήπο ο Θεός καλλιεργούσε βιολογικά προϊόντα γιατί οι επιστημονικές έρευνες της εποχής έδειχναν πως ο,τιδήποτε βιολογικό σημαίνει και μακροζωία. Για αρχή, φύτεψε πατάτες, ντομάτες, αγγουράκια, πιπέρκα, κρομμύθκια, σέλλενα, μανιτάρκα, αππίθκια και μήλα τα οποία έδινε δωρεάν στους κατοίκους του κήπου, τον Αδάμο και την Εύα(Diva)*.

Στην πορεία όμως διαπίστωσε πως είχε το μονοπώλιο στην παραγωγή μήλων γι'αυτό και αποφάσισε πως, αντί να τα δίνει στους μουχτιτζίες Αδάμ και Εύα(Diva), καλύτερο θα ήταν να τα εμπορεύεται με τον Sat Tanan, τον Τούρκο φύλακα της Κάτω Γειτονιάς. Γι' αυτό και έδωσε ρητή εντολή στους κατοίκους της Εδέμ όπως μην αγγίζουν το δέντρο παραγωγής μήλων. Αυτό που δεν υπολόγισε όμως ήταν ότι η Εύα(Diva) ήταν αγκαστρωμένη. Και ένα καλό πρωί, ξύπνησε και ήθελε να φάει μήλο!


Αδάμος: Μάνα μου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πιάμεν μήλα. Έτσι είπεν ο μάστρος, τέλος.

Εύα: Ρε γιε μου ΔΕΝ Μ 'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Εγώ θέλω μήλα. Τζιαι τι; Να φκάλει το μωρόν μου σημάδιν πάνω του επειδή εν έφαα τζείνον που θέλει το μωρό; Όι. Θέλω μήλα Τ Ω Ρ Α.

Αδάμος: Ρε μάνα μου δ...

Εύα: ΕΙΠΑ!


Μη γνωρίζοντας, λοιπόν, τι FAIL πράξη πήγαινε να κάνει, ο Αδάμος ακολούθησε τη διαταγή της συζύγου του και ξεκίνησαν παρέα για να παν στο χωράφι του Θεού, να κόψουν μήλα.

Κατά τη διαδρομή, ο Αδάμος, έχοντας προμηθευτεί δωρεάν μανιτάρκα από το Δημιουργό, έφαε κάμποσα μαζί με την Εύα(Diva) με σκοπό (α) να τη χορτάσει προσωρινά και να σταματήσει το συνεχές πρίξιμο και (β) να μεταφερτεί "αλλού", γλυτώνοντας το πουρπουρπουρ της γκαστρωμένης συζύγου του. Αυτό που δεν υπολόγισε, ήταν ότιι τα μανιτάρκα επέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως για παράδειγμα, παραισθήσεις αντικειμένων/πλασμάτων που, στην πραγματικότητα, δεν υπήρχαν.

Φτάνοντας, λοιπόν, στο χωράφι με τη μηλιά, "είδαν" πάνω στο δέντρο ένα ροζ φίδι, τον Φειδία.


Φειδίας: Πφφφθθθθθιτ! Αγορίνοοο; Ούουυυ!

Αδάμος: WTF?! Που πότε μιλούν τα φίθκια;!

Φειδίας: Που τότε που εμφανίστηκες εσύ αγορίνα μου για να μπορούν να σε καμακώννουν!

Εύα: Ε... Επαρασhέσαμεν το νομίζω;

Φειδίας: (προς την Εύα) Σόρρυ αγάπη, εν μιλώ με τταούκκες. (προς τον Αδάμο) Τζιαι ποιος καλός άνεμος σ'έφερεν που το δεντρόν μας άντρακλα μου;

(Η Εύα στο μεταξύ περιεργάζεται το δέντρο και διαλέγει καρπούς)

Αδάμος: Η γεναίκα μου. Αγκαστρώθηκεν τα μήλα, σιόρ τζι’έκατσεν πας τα τζιέρρατα μου έσhει που το πρωίν. Ε τζιαι για να γλυτώσω το πρίξιμον ήρτα να της μπουκκώσω κανέναν πέρκει φκάλει τον σκασμόν.

Φειδίας: Μήλα ώστε α… Ε να την ταΐσουμεν ολάν! Αλλά εσού μεν φάεις. Εφκάλαμεν ωραία παπουτσόσυκα προχτές, έχω καλάθιν ποτζεί να σου φέρω.

Αδάμος: Ολάν τζιαι νηστικός ας μείνω φτάννει να φαουσhιάσει τούτη τζιαι να φκάλει πόνημαν.

Φειδίας: Κορού; Ό,τι πάρεις πέντε σεντ.


Βλέποντας την πείνα της ν’αυξάνεται όλο και περισσότερο κι ακούγοντας τη δελεαστική προσφορά του Φειδία, η Εύα πήγε να κόψει ένα μήλο… Αλλά ήταν 1,50 μέτρο η καημένη!


Εύα: Αγάπηηηηηηηηη; Εν ηφτάννω!!! Κόψε μουυυυυ..


Ο Αδάμος, μη μπορώντας ν’αντέξει άλλο πρίξιμο, της έκοψε ένα μήλο κι αυτή άρχισε να τρώει λαίμαργα, βγάζοντας κραυγές κι επιφωνήματα από ηδονή.


Εύα: Ε μωρόν, δοκίμασε! Εν χάννει!

Φειδίας: Όι όι, είσαι εντάξει. Είπα σου έχω σου ωραία παπουτσόσυκα.

Αδάμος: Ε άηκε ρε κούφο να δοτζιμάσουμεν τζιαι που τούτον τζιαι ύστερα που τ’άλλον.

Φειδίας: Όι να πεις όμως ότι εν σε προειδοποίησα!


Με το που βάζει στο στόμα του το μήλο ο Αδάμος, ξαφνικά ακούστηκαν πολύβουες σειρήνες.


Ιιιιιιιιιιουυυυυυυυυυιιιιιιιιουυυυυυυυυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπαααααααααααααααααααααααπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι


Εύα/Φειδίας/Αδάμος: ΕΠΙΑΝ ΜΑΣ ΚΟΠΕΛΛΙΑ!


Απόστολος Πέτρος: Χαίρετε. Μπορώ να έχω ταυτότηταν τζιαι άδειαν κυκλοφορίας παρακαλώ;

Αδάμος: Ε.. Κύριε Όργανο δυστυχώς εν τα ‘χουμεν μαζί μας…Αδάμος και Εύα(Diva) χαίρω πολύ. Βtw, εσείς εν ήσασταν «πόρταν»;

Απόστολος Πέτρος: Έμεινες νάκκον πίσω! Στην αρχή ήμουν πόρταν, μετά εστείλαν με δυσμενή στου θκιαόλου τη μάνα τζιαι τωρά δαμέ. Anyway πίσω στο θέμα μας. Τι κάμνετε δαμέ; Ξέρετε ότι παραβιάζετε ιδιωτικήν περιουσίαν έννεν;

Αδάμος: Ναι κύριε Όργανο, απλά η γεναίκα εν αγκαστρωμένη τζι’ έθελεν μήλα σώννει τζιαι καλά. Τι ήταν να κάμω;

Απόστολος Πέτρος: Να της δώκεις τζιαι θκυο πάτσους! Άκου ποτζεί «έθελεν η γεναίκα»! Ρε της γεναίκας πρέπει να της λαλείς «sit» τζιαι να κάθεται. Να της λαλείς «stand» τζιαι να μεινίσκει καθιστή ‘κόμα. You know what I’m sayin? Τέλοσπαντων. Με βάση το Άρθρο 66(Σ/Ι/23) του Νόμου Περί Χωραφκιών Βιολογικής Καλλιέργειας εισήλθατε στην ιδιωτικήν περιουσίαν του μάστρου σας τζι’εκλέψετε προϊόν βιολογικής καλλιέργειας το οποίον θα εμπορεύετουν ο μάστρος σας στην Κάτω Γειτονιάν. Παραδέχεστε;

Εύα: Μα περιπαίζεις μας; Έναν μήλον εφάμεν, πέντε σεντ μας έκατσε.

Απόστολος Πέτρος: Δεν είναι η αξία του προϊόντος αλλά ο σκοπός σας που καθιστά την πράξη καταδικαστέα. Αδάμο μου κρίνεσαι ως "ΑΝΥΠΟΘΕΤΟΣ" και η πράξη σου θα τυρρανά τους απογόνους σου για χιλιάδες χρόνια.

Αδάμος: Η πράξη ΜΟΥ;;; Εύα ΜΙΛΑ! ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ!

Εύα: Αγκαστρώθηκες τα τζι’εσύ τα μήλα;

Αδάμος: ΜΙΛΑ ΜΕ «Ι» ΗΛΙΘΙΑ. ΠΕ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΘΕΛΕΝ ΜΗΛΑ.

Εύα:Εγώ έθελα αλλά εσύ τα ‘κοψες –εγώ εν τζι’έκαμα τίποτε!

Αδάμος: ?!?!?!?! &@#^@(@*#(@&(#&

Απόστολος Πέτρος: Shlaaaang. Φίλε μου, ό,τι τζι’αν μου πεις, είσαι ΑΝΥΠΟΘΕΤΟΣ.

Aδάμος: Τζιαι τι σκατά εν τούτον το "ανυπόθετος" κύριε Όργανον;

Απόστολος Πέτρος: ΑΝΥΠΟΘΕΤΟΣ Αδάμο μου, είναι όταν έναν πλάσμαν 1,50 μέτρον, θηλυκού γένους, σε παίρνει τριφτόν που την μούττην τζι’αν σου κάμει «ΧΑ» ξιππάζζεσαι τζι’αν σου πει «ΠΡΟΣΟΧΗΝ» παλλουκώννεις. Συγχαρητήρια. Ήσουν ο πρώτος. Ακολουθούν ούλλοι οι αρσενιτζιοί απογόνοι σου.


(*Σε περίπτωση που δεν είσαι Σκαλιώτης/τισσα τζιαι δεν ξέρεις την Εύα(Diva), πήαιννε δαμέ: http://www.myspace.com/eevaarr)


6 comments:

  1. Πολλά καλό, εφίρτηκα! Καλημέρες

    ReplyDelete
  2. hhahhahahaha indeed :D

    pao na dw je tin eva diva

    ReplyDelete
  3. aaaaaa thelo ji egw na kamw photoshop tes masxales mouuuuuuu!!!!!

    ReplyDelete
  4. αχαχαχαχαχα εν έshει λάθος!!!
    Α ρε Αδάμο ΑΝΥΠΟΘΕΤΕ τζι εξαιτίας σου τραβούμεν τα βυζιά μας ούλλοι τωρά!

    ReplyDelete
  5. "Αδάμος: WTF?! Που πότε μιλούν τα φίθκια;!

    Εύα: Ε... Επαρασhέσαμεν το νομίζω;"

    aaaaahahahahahahha
    nice! ;)

    ReplyDelete

Σέι (σέ-σε)
Σέι δε μάτζικ γορντ..